Zoeken
  • deruitermike

The power of software...

Vanmorgen bekeek ik nog een YouTube filmpje waarin gezegd werd dat software een steeds belangrijkere rol in de wereld in neemt. Uiteraard geen geheim voor mij, maar soms is het zo dat als iemand iets zegt dat je de waarde en realiteit weer wat meer inziet.


Voor mij persoonlijk is dit wel een dillema, mijn hele cariere (tot nu) werkte ik voor software bedrijven. Ik was daar verantwoordelijk voor teams die advies, implementatie en training van software verzorgen bij honderden organisaties. Mijn visie is dat techniek op zichzelf nooit de oplossing is voor wat mensen willen bereiken. Techniek is altijd een hulpmiddel is om business en mensen te ondersteunen, om zaken efficienter te maken, te ontlasten of werk te doen die mensen niet willen of niet goed kunnen doen.


Bij mijn eerste werkgever TOPdesk werkten we met het TPM model, deze filosofie heeft mij geholpen mijn mijn visie en aanpak en leiderschap verder te ontwikkelen. Mijn beeld op hoe techniek een rol moet spelen voor mensen en processen is alleen maar versterkt.
Nu start ik mijn eigen onderneming, waar ik meer met leiderschap aan de slag ga, om mensen en bedrijven te helpen in hun ontwikkeling. Maar waar ik van overtuigd ben is dat software ergens in mijn carriere en in mijn bedrijf weer een belangrijke rol spelen.


De power of software; voor mensen,voor business en voor het leven. To be continued... @mikederuiter.com

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

MIRU.shots is onderdeel van mikederuiter.com Beelden zeggen meer dan duizend words. Fotografie en content creatie heb ik toegevoegd aan mijn skillset. Wil je meer weten? Neem contact op als je meer wi